Nytt i Charmydreads studio

Hoppas att ni alla har haft en skön sommar! 🌸

Salongen har varit öppen större delen av sommaren och det har varit en jämn ström med kunder som har velat skaffa nya dreads eller fixa till sina befintliga. Det glädjer mig att så många av er väljer att återkomma år efter år och det är ett kvitto för mig att ni är nöjda med min service jag erbjuder. 🙏🏻 Tack för ert förtroende. ❤️

Nu i höst kommer Berit från Soulcraftdreadlocks att gå bredvid mig vissa dagar när jag arbetar. Detta för att hon sedan ska hålla salongen i rullning när jag går på föräldraledighet igen i Januari 2022. Jag tror jag kommer vara hemma i cirka 4-5 månader.

Berit går just nu samma utbildning som jag gick 2018 och är strax helt färdig. Hon söker endast en sista modell och det är någon som har befintliga dreads och som vill förlänga dessa. Om du skulle vilja vara den modellen så kontakta henne via hennes Instagram Soulcraftdreadlocks för att boka in den tiden.

Från Januari kommer det gå att boka henne via min bokadirekt på samma sätt som man kan boka en tid hos mig idag.

Jag ser verkligen fram emot detta samarbete och jag känner mig trygg i att hon kommer ta hand om era dreads på bästa sätt.

Vi hörs snart igen!
Tove

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *